MediaMarkt 96. mağazasını Afyon’da açıyor


MediaMarkt 96. mağazasını Afyon’da açıyor
MediaMarkt 96. mağazasını Afyon’da açıyor

Reklamlar

Elektronik perakendeci MediaMarkt, tüketicileriyle yeni mağazalarda buluşmaya devam ediyor. 18 Ekim Çarşamba günü Park Afyon AVM içerisinde açılacak olan mağazada açılışa özel kampanyalar gerçekleştirilecek.

Geniş ürün yelpazesiyle teknoloji severlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, Park Afyon AVM içerisindeki bin 111 metrekarelik mağazasının açılışını 18 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirecek. Her yeni şube açılışıyla istihdam sağlamayı sürdüren MediaMarkt’ın Afyon mağazasında görev alacak olan 23 personelin 11’i ise kadınlardan oluşuyor.

On binlerce elektronik ürünün sergileneceği yepyeni mağazada, akıllı telefonlardan hoparlör ve kulaklıklara, akıllı saatlerden bilgisayar ve tabletlere, elektrikli ev aletlerinden televizyonlara kadar birçok kategoriden ürün, ziyaretçilerle buluşacak.

MediaMarkt Türkiye, Afyon mağazasının açılışına özel çeşitli kategorilerde, 2 gün sürecek bir açılış kampanyası da gerçekleştirecek.

 

 

 

Reklamlar
Etiketler:


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar